ЗСУ до кінця року закупить ракетні комплекси

Поділитися:

У 2020 році Міністерство оборони має намір закупити береговий ракетний комплекс “Нептун” та інше ракетне обладнання. Про це повідомив міністр оборони.

Для того, щоб придбати нове ракетне обладнання, в Міноборони збираються перерозподілити кошти в рамках державного оборонного замовлення. Відомо, що спочатку на 2020 рік кошти на закупівлю комплексу “Нептун” передбачені не були.

Слід зазначити, що 23 серпня був підписаний наказ про прийняття берегового ракетного комплексу 360МЦ “Нептун” на озброєння Збройних Сил України та Міністерство оборони зацікавлена ​​якнайшвидше закупити “Нептун” для Збройних Сил.

“Повинні були відбутися все передбачені процедури. Тепер комплекс може замовлятися і закуповуватися як серійний зразок. Найближчим часом сформуємо офіційний замовлення, завдання по кількості і термінів їх поставки. Необхідні кошти для закупівлі в наявності”, – зазначив глава Міноборони.

Нагадаємо, що в 2021 році Держгеокадастр збирається кілька оновити поточний перелік земельних ділянок і перевірити, яка земля все ще не внесена до відповідного списку кадастру. Зокрема, зараз майже 40% земель Міністерства оборони як раз таки не перебувають в даному списку, як повідомляє прес-служба відомства.

Раніше повідомлялося, що в Комітеті ВРУ з питань нацбезпеки підняли питання про те, як подолати корупцію, а також неефективність в роботі підприємств, що належать Міністерству оборони України. Йдеться про те, що багато хто з них фактично не працюють, а значить, їх необхідно вивести з-під юрисдикції МОУ та передати до Фонду держмайна для подальшої приватизації.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу