Влада почне видавати перші ліцензії на азартні ігри

Поділитися:

З 1 лютого 2021 Комісія з регулювання азартних ігор в Україні почне роздавати перші ліцензії на організацію грального бізнесу в державі. Про це повідомляє перший заступник Консультаційно-експертної ради при Комісії з регулювання азартних ігор і лотерей.

За даними фахівця, ліцензії будуть роздавати в проміжку між 1-7 лютого.

Також він вказав на те, що на поточний момент понад 30 українських підприємств хочуть отримати вище згадані ліцензії. Серед них поки немає іноземних підприємців.

Крім цього чиновник повідомив про те, що на розгляд уряду буде подано доопрацьований законопроект по частині легалізації грального бізнесу в Україні. Йдеться про закон №2713-д.

“Зникне звідти правка про відстрочку податків. Всі ставки по GGR для всіх будуть близько 10%. Можливо у лотерей буде більше. Можливо, вдасться скасувати потрійну ліцензію і вдасться ввести GGR відразу ж“, – розповів фахівець.

Нагадаємо, що в пресслужбі Державного фінансового моніторингу повідомили, що 20 січня відбулося підписання угоди про співпрацю між Держфінмоніторингом та Комісією з регулювання азартних ігор і лотерей.

Відомо, що метою угоди є налагодження взаємодії та інформаційного обміну для запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу