Вартість «бебі-боксу» знизили

Поділитися:

В Україні знизили вартість так званих пакунків малюка – “бебі-боксів”. Якщо раніше вона становила не менше трьох прожиткових мінімумів, то наразі її вартість оцінюють рівно в три таких мінімуми. Про це свідчить відповідний закон, за який раніше проголосували народні депутати України.

Йдеться про закон “Про внесення змін до Закону України “Про державну допомогу сім’ям з дітьми” щодо надання допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами та ефективного використання бюджетних коштів при фінансуванні одноразової натуральної допомоги пакет малюка”.

Раніше документ внесли в Раду під номером №5064. Нині документ повинен офіційно підписати президент України Володимир Зеленський.

Після цього в державі вартість пакета малюка складе 5763 гривень.

Нагадаємо, що відновлення закупівель «бебі-боксів» надасть можливість всім тим, у кого тільки народилася дитина, отримати необхідні речі від держави замість грошової компенсації, яку видавали останнім часом.

Станом на зараз так звані пакети малюка вже є у всіх областях нашої країни, крім Тернопільщини, Херсонщини та Житомирщини.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу