В «Укрзалізниці» не можуть визначиться з новим керівництвом

Поділитися:

У державній компанії «Укрзалізниця” відбулася зміна керівництва. За попередньою інформацією одного з колишніх топ-менеджерів компанії, на пост керівника був обраний Володимир Жмака.

Відзначимо, що дана інформація надійшла з боку екс-директора з розвитку бізнесу “Укрзалізниці”, який написав відповідну публікацію на своїй сторінці в Facebook.

У повідомленні йдеться про те, що за підсумками голосування членів наглядової ради новим керівником компанії став Володимир Жмака.

Також вказується, що в рамках голосування члени ради не прийшли до єдиної думки. Зокрема, 6 членів ради проголосували “за” кандидатуру Жмака, а один з чиновників (Крістіан Кун) утримався від голосування.

Відзначимо, що раніше новий глава «Укразалізниці” вже займав керівну посаду, будучи радником президента компанії “Київстар” – з 1997 по 2010 рік.

З 2011 року він продовжив свою кар’єру в стінах акціонерного товариства “ТНК-ВР Коммерс”, ставши керівником підприємства.

Нагадаємо, що незабаром державну компанію «Укроборонпром» також чекають великі зміни: зміниться, як керівництво підприємства, так і сама назва концерну.

У Кабміні заявили, що компанія більше не може працювати в поточному вигляді, адже не приносить того рівня доходу і користі, який міг би бути в разі належності підприємства до державної форми управління.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу