В Україні зміниться Кодекс по процедурі банкрутства

Поділитися:

15 червня відбулося засідання Комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку.

Головні питання, які розглядає Комітет:

  • Проект Закону про внесення змін до Господарського кодексу України (щодо недопущення нарахування штрафних санкцій за кредитами в період дії карантину, встановленого з метою запобігання поширенню на території України коронавирусной хвороби COVID-19).
  • Проект Закону про внесення змін до Кодексу України з процедур банкрутства (щодо заходів, спрямованих на погашення заборгованості, що утворилася на оптовому ринку електричної енергії).
  • Проект Закону про внесення змін до Закону України “Про реструктуризацію заборгованості державного підприємства” Антонов “щодо уточнення деяких питань реструктуризації заборгованості з метою створення передумов для забезпечення Вищого антикорупційного суду приміщенням”.
  • Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення контрольної функції комітету і підготовки об’єктів приватизації.
  • Проект Закону про внесення зміни до статті 3 Закону України “Про державні закупівлі” щодо ефективної реалізації державної політики у сфері фізичної культури і спорту.

Нагадаємо, що колишній президент Грузії і за сумісництвом нинішній глава українського Виконавчого комітету з питань реформ Михайло Саакашвілі анонсував створення в Україні законопроекту про державно-приватне партнерство, яке передбачає посилене взаємодія влади з малим і середнім бізнесом.

Раніше повідомлялося, що Антимонопольний комітет України заявив про масштабне реформування власних регіональних центрів. Так, 18 відділень припинять існування, а решта 6 стануть головними регіональними центрами. Про це заявили в прес-службі АМКУ.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу