«Укрхімтрансаміак» отримав нового главу

Поділитися:

Нове призначення було погоджено Кабінетом міністрів на засіданні в середу, 3 лютого. Так, виконуючим обов’язки директора державного підприємства “Укрхімтрансаміак” був обраний Вадим Двойнос.

Відомо, що в червні 2020 року Кабінет міністрів погодив призначення Вадима Трунова виконуючим обов’язки директора державного підприємства “Укрхімтрансаміак”.

З січня по червень 2020 року в.о. директора ДП “Укрхімтрансаміак” був Ігор Бурак, який до цього обіймав посаду заступника начальника департаменту компанії з технічного обслуговування і ремонту.

Нагадаємо, що В Кабінеті міністрів України прийняли низку пільг щодо субсидування безробітних українців. Тепер на субсидію можуть претендувати домогосподарки за кордоном і ті українці, які свого часу не уклали договір про соціальне забезпечення.

Раніше повідомлялося, що Верховна Рада України не підтримала призначення Юрія Вітренка міністром енергетики. Про це стало відомо сьогодні в ході засідання парламенту. За призначення проголосували всього 204 народних депутатів, з 226 необхідних.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу