Українцям поставили умову для отримання субсидій

Поділитися:

У Міністерстві соціальної політики повідомили, що громадяни, які бажають отримати субсидію на газ в опалювальному сезоні 2020-2021 року, повинні виконати одну важливу умову.

Так, щоб отримати від держави компенсацію на оплату комунальних послуг, споживачі повинні повідомити в управління праці та соціального захисту населення за місцем реєстрації про зміну постачальника блакитного палива.

У відомстві заявили, що якщо цього не зробити, пільгу можуть порахувати неправильно.

Нагадаємо, що в Україні почали масові перевірки субсидіантів. Аналізують по кожному підприємству, яке надає послуги – як платить пільговик за комуналку. На всій території країни вже діє постанова Кабінету міністрів №373, яким регламентовано процес анулювання субсидій.

Суть постанови в тому, що субсидії повинні бути анульовані тим одержувачам, які не звертають увагу на своєчасну оплату і доводять ситуацію до появи боргів по комуналці. Заступник міністра соціальної політики Віталій Музиченко прояснив все і розповів про те, що на даний час існує дві форми субсидій – готівкова та безготівкова.

Раніше повідомлялося, що в Україні змінюють правила отримання субсидії, а заодно скорочують кількість субсидіантів. Про це розповів заступник міністра соціальної політики Віталій Музиченко. Також він уточнив, що на даний момент субсидія може бути як готівкової, так і безготівкової – це передбачено постановою Кабміну №373 від 2019 р.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу