Українцям хочуть компенсувати затримку пенсій і зарплат

Поділитися:

У Верховній Раді в першому читанні прийняли за основу законопроект під номером 3817, який покликаний розширити перелік випадків затримки різних грошових надходжень і визначити суми та порядок отримання компенсації. Також в цей список в обов’язковому порядку увійдуть і пенсії. Під час карантину питання із затримкою зарплати або пенсії може стати критичним, оскільки добробут українців помітно погіршився.

Компенсацію за невчасно виплачену стипендію або пенсію, інші нарахування будуть отримувати за певним порядком і в призначені терміни.

Раніше повідомлялося, що Рада прийняла в першому читанні проект держбюджету-2021. 275 голосів «за» і 41 «проти» – такий результат голосування.

Також ми писали, що Рада передбачить допомогу безробітним при карантинах. Законопроект під номером 3010а узятий за основу в першому читанні. 292 народних депутатів вже віддали свої голоси за цей законопроект з огляду на те, що добробут деяких верств українського суспільства дуже просіло з початку пандемії коронавірусу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу