Українців масово позбавлять субсидій і пільг

Поділитися:

У більш ніж мільйона українців можуть відібрати пільги і субсидії. Це може статися після верифікації та перевірки про надання соціальних виплат.

Така норма прописана в законі №1231.

Перевірка документів і інформації буде стосуватися тих, хто отримує пенсії, пільги, субсидії, стипендії та інші соціальні виплати.

Варто відзначити, що парламентарії не одностайні в тому, чи потрібен взагалі такий закон. Хтось вважає, що норми закону справедливі, тому що бувають випадку, коли один і той же людини, отримує субсидію в різних регіонах України.

Інші ж вважають, що прийняття закону поверне всіх в минуле. Призначенням пільг будуть займатися місцеві чиновники, відповідно, будуть здійснюватися масові корупційні дії.

Нещодавно ми писали про те, що в Кабінеті міністрів України заговорили про виплати житлових субсидій виключно готівкою. Остаточний варіант програми ще не затвердили, зараз він знаходиться лише на розгляді парламенту.

У той же час, у Верховній Раді України зареєстрований законопроект, згідно з яким, у українців будуть через суд відбирати призначені соціальні виплати, зокрема субсидії та пенсії.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу