Україні дадуть у позику на проведення реформ

Поділитися:

Рада виконавчих директорів Світового банку (СБ) готова виділити Україні 300 млн євро допомоги в рамках «Другої позики на розробку політики відновлення економіки для України». Про це повідомляє Міністерство фінансів України.

«Ці кошти будуть використані для підтримки критичних для економічного відновлення та зростання країни реформ, а також для пом’якшення наслідків пандемії COVID-19», – йдеться у повідомленні.

Також регіональний директор Світового банку у справах країн Східної Європи Аруп Банерджі висловив надію, що це допоможе Україні впоратися з проблемами.

«В умовах високого рівня вразливості економіки, в Україні йде повільне та нестійке відновлення після потрясіння в результаті COVID-19. Ми сподіваємося, що ця позика надасть необхідну підтримку тим реформам, які спрямовані на сприяння сильнішому та інклюзивному відновленню», — сказав він.

Раніше Україна одержала від Світового банку на підтримку соціальних програм близько 350 мільйонів доларів. Такими є результати співпраці протягом двох років.

Про це розповіла голова Міністерства соціальної політики Марина Лазебна на зустрічі із представниками СБ.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу