Україна піднялася у світовому рейтингу якості доріг на 20 позицій

Поділитися:

У поточному році наша країна поліпшила показники якості автомагістралей в порівнянні з дорогами інших країн. В одному з впливових міжнародних рейтингів України піднялася на двадцять пунктів за цим показником. У минулому році за якістю доріг ми займали 146-е місце. У нинішньому ж році – піднялися на 126-місце.

Про це 23 листопада повідомили в прес-службі “Укравтодору” (Держагентства автомобільних доріг України) з посиланням на міжнародний рейтинг “Індекс процвітання”.

У дорожньому відомстві уточнили, що рейтинг “Індекс процвітання” заснований освітнім аналітичним центром Legatum Institute.

Як відзначили в “Укравтодорі”, підйом у світовому рейтингу якості доріг – свідоцтво того, що міжнародні фахівці з доріг позитивно оцінили успіхи країни в будівництві сучасної інфраструктури автомагістралей.

Нагадаємо, в «Укравтодорі» вирішили відхреститися від продукції, яку випускає компанія «Нові технології дорожнього будівництва». Йдеться про використання металургійного шлаку  як основи при будівництві доріг, а пікантний момент полягає в тому, що підприємство створене безпосередньо держагентсвом «Укравтодор».

Також раніше повідомлялося, що в наступному році для «Укравтодору» є пріоритетом втілення в життя ефективної системи контролю якості та моніторингу стану доріг.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу