Україна і Канада разом будуватимуть космодром

Поділитися:

Україна і Канада разом будуватимуть космодром в канадській провінції Нова Шотландія. Про це повідомляє віце-прем’єр Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України.

Будівництво має розпочатися в кінці 2021 року. Йдеться про реалізацію стартового комплексу для запусків космічних апаратів на українському ракетоносії Циклон 4М.

«19 жовтня з президентом і головним виконавчим директором канадської компанії Maritime Launch Services LTD Стівом Матьє обговорили деталі реалізації цього амбітного проекту, в якому також беруть участь вітчизняні державні підприємства Конструкторське бюро «Південне імені М. К. Янгеля» та «Виробниче об’єднання Південний машинобудівний завод імені О. М. Макарова», – сказав він.

Раніше в Міністерстві юстиції України розповіли подробиці про судовий процес у справі біглого президента країни Віктора Януковича.

Наступне засідання Верховного суду (The Supreme Court) Великобританії в суперечці між Україною і РФ про так званих єврооблігаціях Януковича відбудеться вже восени 2021 року.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу