Україна хоче піднятися в рейтингу Doing Business

Поділитися:

Міністерство енергетики та вугільної промисловості України поставило за мету поліпшити показники держави у всесвітньому рейтингу легкості ведення бізнесу за оцінкою Doing Business. Про це повідомляє в.о. міністра енергетики під час останнього засідання Національної ради.

За словами чиновниці, на цей час країна старанно працює над проблемою спрощеного приєднання електроустановок до електричних мереж.

“Міністерство підтримує більшість ініціатив щодо спрощення приєднання електроустановок замовників до електричних мереж. Частина цих ініціатив уже реалізується“, – сказала вона.

На цей час в Міненергетики вже розробили потрібний законопроект, який в перспективі повинен розв’язати проблеми з відведенням земельних ділянок. На цю мить документ знаходиться на етапі узгодження та незабаром буде презентований в стінах уряду.

Раніше в Міністерстві енергетики України заявили про підготовку пілотного проекту щодо закриття шахт в одному з міст по німецькому досвіду.

Цей пілотний проект буде реалізований як для вирішення соціальних, екологічних питань, так і для забезпечення роботою тих людей, які проживають в такому мономісті.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу