У США можуть розширити санкції проти РФ

Поділитися:

У Сполучених Штатах Америки тривають суперечки з приводу впровадження економічних санкцій щодо Російської Федерації, яка продовжує будівництво стратегічного проекту “Північний потік-2“. Про це повідомляє “Радіо Свобода”.

На цей час є ймовірність того, що законопроект щодо розширення санкцій відносно РФ може бути виключений з порядку денного Закону про оборонний бюджет США на 2021 рік.

Йдеться про закон, який стосується захисту енергетичної безпеки Європи та передбачає розширення списку санкцій проти всіх юридичних і фізичних осіб, які беруть участь в реалізації проекту “Північний потік-2”.

На цю мить частина членів Конгресу США, які виступають за підтримку інтересів України, наполягають на включенні окремої термінології до сенатської версії NDAA. Лише в цьому випадку обмежувальні заходи дійсно запрацюють.

Нагадаємо, що якщо Німеччина відмовиться використовувати газопровід «Північний потік-2», Польща обіцяє дати в використання свою газову інфраструктуру.

Відомо, що мова йде про газопровід «Балтік пайп», який може стати сполучною ланкою між родовищем на норвезькому шельфі в Північному морі з Польщею через Данію.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу