У «Нафтогазі» розповіли, як знизити тарифи на газ

Поділитися:

У «Нафтогазі» планують знизити ціни на газ для українців до початку наступного опалювального сезону. І навіть розробили кілька кроків, які, теоретично, допоможуть знизити ціни.

У «Нафтогазі» вже поділилися, що планують збільшити кількість газу, що видобувається в Україні. На даний момент річна ціна на газ для населення, яку пропонує “Нафтогаз”, становить 7,96 копійок, що на гривню більше, ніж було в опалювальний сезон. За рахунок збільшення вироблення власного газу його вартість вийде знизити.

Друге, що пропонує «Нафтогаз», – це вести прозору політику закупівлі газу, щоб не було якихось фірм, посередників, за рахунок яких ціна накручується, адже кожен бере собі якусь частку.

І третє, що потрібно зробити, – це використовувати свої юридичні повноваження, щоб «Газпром» штучно чи не завищують ціни і не диктував свої монополістичні умови.

Прогнозується, що влітку ціни в Європі впадуть, і «Нафтогаз» закупить якомога більше газу, щоб зробити українцям знижку для закупівель на зиму. Однак, яка саме буде знижка, поки невідомо.

Нагадаємо, у Міністерстві енергетики та вугільної промисловості пообіцяли активно працювати над зниженням вартості газу для українців. Про це повідомляє керівник правління “Нафтогазу” для українських ЗМІ.

Також м писали, що в Україні громадяни активно долучаються до послуги річного тарифу на газ з боку державної компанії НАК “Нафтогаз України”.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу