У Мінсоцполітики назвали перелік магазинів, де можна розрахуватися карткою за бебі-бокс

Поділитися:

У Міністерстві соціальної політики зібрали всі дані про те, в яких магазинах можна розрахуватися карткою за так званий пакет малюка (бебі-бокс). Відомо, що на кінець вересня гроші замість коробок з «приданим» для малюка отримали понад 13 тисяч сімей. Загальна сума грошей, які перераховані на цю програму за станом на 25.09.2020 р., перевищила 67 тисяч гривень.

Монетизація цього проекту стартувала 1 вересня. Суть в тому, що замість коробки з речами, памперсами та різними предметами санітарно-гігієнічного спрямування батьки отримують гроші на придбання подібних товарів.

На цю мить в країні є більше тисячі магазинів (серед них і онлайн-магазини), де можна купити все необхідне для немовляти, заплативши спеціальною картою, яка повинна бути отримана матір’ю або батьком під цей проект.

Раніше повідомлялося про те, що нардепам радять згорнути програму монетизації й повернути назад фактичне отримання бебі-боксів. Відомо, що практично всі товари усередині цієї коробки виготовлені вітчизняними виробниками. Всі речі якісні, процес їх підбору проходив під керівництвом експертів і фахівців ООН.

Ми також писали про те, як отримати гроші, що для цього потрібно і куди звертатися з подібним запитом.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу