У Миколаєві модернізували судно для Туреччини

Поділитися:

Прес-служба Миколаївського заводу Океан повідомила про те, що підприємство модернізувало турецький суховантаж DREMORA 3 – судно типу Caspian Express вже спустили на воду. Відомо, що основною метою було збільшення вантажомісткості судна без втрати технічних характеристик.

Слід зазначити, що в результаті переобладнання вантажомісткість судна зросла на 1 339 тонн (з 3429 до 4768 тонн, при осаді 4,5 метра). Довжина судна збільшилася з 90 метрів до 114 метрів. Загальна маса вставки разом з кришками люкових закриттів становить 304 тонни.

Крім цього фахівці поліпшили експлуатаційні характеристики судна.

Загальний обсяг трюмів збільшений на 2381 куб. м, а форма трюмів з гладкими стінами робить їх зручними для розміщення вантажів без додаткових операційних витрат при навантаженні.

Незважаючи на продовження самого судна, вдалося зберегти ті ж характеристики швидкості і витрата палива для головних двигунів, встановлених спочатку. Експерти відзначають, що завдяки модернізації рентабельність перевезень на судні може вирости на 30%.

Нагадаємо, що під час вибуху в Бейруті вже знайшли російський слід. Судно, яке могло стати причиною вибуху в столиці Лівану, належало громадянину Росії. Серед його екіпажу були в тому числі і українці.

Раніше повідомлялося, що есмінець військово-морських сил Ірану в понеділок, 11 травня, під час навчань помилково обстріляв інший військовий корабель. В результаті інциденту загинув весь екіпаж з 40 осіб. Як повідомляє в Twitter агентство AAA, пригода сталася в затоці Омана.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу