Центренерго повернулося державі

Поділитися:

Фонд державного майна повернув державі контроль над стратегічним підприємством «Центренерго». Як повідомила прес-служба фонду, наглядова рада призначила нового генерального директора компанії. Ним став Олександр Корчинський, який змінив на цій посаді Володимира Потапенко.

Потапенка раніше пов’язували з олігархом Ігорем Коломойським.

“Голова Фонду держмайна Дмитро Сенниченко особисто представив Олександра Корчинського колективу компанії і поставив йому чіткі завдання – навести порядок в поточної операційної діяльності, завершити річний фінансовий звіт і аудит компанії, забезпечити стабільну виплату заробітних плат працівникам і співпрацю з ФДМУ щодо підготовки підприємства до великої приватизації – для залучення інвестицій “- повідомляє прес-служба.

Раніше призначення Корчинського заблокував суд.

“Ми зробили висновки після минулої невдалої спроби призначити нового керівника компанії, і провели одноденну блискавичну операцію: рішення суду, збір наглядової ради, внесення змін до реєстру та представлення нового керівника Центренерго Олександра Корчинського. Все це – сьогодні, буквально за 4-5 годин “, – зазначив глава Фонду держмайна Дмитро Сенниченко.

Як повідомлялося раніше, Апеляційний суд скасував заборону, який Окружний адміністративний суд наклав на Фонд державного майна в питанні зміни керівництва публічного акціонерного товариства «Центренерго».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу