Трамп стрімко втрачає підтримку

Поділитися:

Виборці в тих штатах, які не можуть визначитися зі своїми політичними уподобаннями, активно висловлюють своє невдоволення політикою чинного президента Трампа. Опитування виявили різке падіння рейтингів голови держави на тлі ситуації з пандемією і протестами, які розгорілися в США після вбивства поліцейськими афроамериканця Джорджа Флойда.

Так, виборці в Арізоні проголосували за Джо Байдена на 4% більше, ніж за Трампа. В Огайо Байден лідирує з відривом у 2%, а в Вісконсині – на цілих 9%. Випереджає конкурента Трамп тільки в штаті Техас і то, всього на 1%.

При такій ситуації, на виборах Трамп програє Байдону, навіть за умови, що голоси виборців штатів 2016 року залишаться за ним. Навіть витрачений на передвиборну агітацію мільйон доларів в Арізоні, Огайо і Вісконсіні не переконав виборців змінити свою думку на користь чинного президента.

Нагадаємо, що Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп, який відклав саміт G7 на осінь, пропонує провести зустріч в розширеному формате.По його думку в саміті могли б взяти участь Росія, Австралія, Індія і Південна Корея.

Також раніше повідомлялося, що в округ Колумбія була спрямована армія з 1,3 тисячі військових, щоб ті підтримували порядок на вулицях. На локації відправили бійців з зі штатів Індіана, Теннессі і Південна Кароліна.

З огляду на ранні заяву президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа про необхідність введення армії на вулиці країни, з метою придушення мітингів, сьогодні вже така необхідність може відпасти.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу