Стала відома вартість «Плану трансформації України»

Поділитися:

В Офісі президента заявляють, що представлений у США главою держави Володимиром Зеленським план трансформації України складається з понад 80 проєктів на загальну суму коштів – 277 мільярдів доларів.

Як зауважив речник президента Сергій Никифоров, план трансформації є умовною назвою, насправді – це пакет десятків проектів, розрахованих на 5-10 років у різних галузях. До всього, він наголосив, що цей план не є якимось секретом. Його дооформлять та представлять громадськості, зазначив Никифоров.

«Хіба це таємниця? Я вже бачив деякі статті з цього плану трансформації. Не думаю, що це таємниця і ми щось приховуємо, є переліки, десь публікували, не скажу зараз де. Але таке було. Це не секрет, думаю , ми його оформимо і покажемо, це все буде. Окремі ЗМІ вже публікували частини цього плану», – розповів представник президента.

Раніше ми писали, що у Світовому банку розповіли про те, як бачать реформу пенсійної системи України. Введення накопичувальної пенсії — найбільш правильний шлях, однак важливо і те, яким чином її введуть. Так, з точки зору експертів, потрібно перерозподіл витрат. В процес повинні бути включені і роботодавці, і працівники, і уряд, а ось впливу на поточні надходження до ПФУ бути не повинно.

Також повідомлялося, що у Кабміні розповіли про заплановані на наступний рік реформи.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу