США розширюють санкції проти РФ

Поділитися:

У Держдепартаменті Сполучених Штатів Америки зробили ще один крок до того, щоб не дати РФ і її партнерам завершити будівництво газопроводу з Росії до Німеччини по дну Балтійського моря.

Про це сьогодні, 20 жовтня повідомляють американські журналісти з посиланням на відповідну директиву Держдепартаменту США.

ЗМІ нагадують, що більш ранні санкції проти “Північного потоку-2” з боку США стосувалися лише суден, які беруть участь у прокладанні газопроводу морським дном, і, звичайно, їхніх власників.

Однак тепер, як випливає з директиви Держдепу, санкції обрушаться і на компанії, які встановлюють на вищеназвані судна відповідне обладнання або працюють над модернізацією вже встановленого на суднах обладнання.

Нагадаємо, вже майже готовий газопровід Росії «Північний потік-2» не завадить транзиту газу з РФ до Європи через територію України. Про це інформують вітчизняні журналісти, посилаючись на слова міністра енергетики Російської Федерації Олександра Новака.

Також раніше ми інформували про те, що в Німеччині продовжують підтримувати стратегічну ініціативу Росії завершити будівництво газопроводу «Північний потік-2″.

Читайте також
22 Травня 2024 року - 10:41
У Комітеті з питань економічного розвитку під керівництвом Голови Комітету...
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила