Швейцарія завершила будівництво залізничного тунелю «Ченері»

Поділитися:

Швейцарія успішно завершила один з найбільших інфраструктурних проектів – будівництво залізничного тунелю «Ченері». Про це повідомляє телеканал “Перший Діловий”.

Вказується, що у Швейцарії побудували рекордно довгий тунель протяжністю понад 15 кілометрів. Фахівці називають це найграндіознішим транспортним проектом в новітній історії Швейцарії.

Завершення будівництва знаменувала урочиста церемонія відкриття тунелю, яку відвідали провідні політичні особи країни, однією з яких була президент Швейцарії Симонетта Соммаруга.

Важливо сказати, що тунель є завершальним етапом інфраструктурної транзитної програми уряду, який протягом останніх 30 років вже побудував на полях держави близько трьох аналогічних об’єктів.

Відмінність нового тунелю полягає в різній технології: якщо раніше тунелі будували на гірських схилах, то цей проект будувався біля підніжжя, і внаслідок цього дозволяє поїздам не втрачати у швидкості шляхом більш зручного розміщення.

Тим часом Британія намагається стимулювати будівництво житлової нерухомості. Проблему дорогого житла намагаються вирішити за рахунок простоти оформлення. Щоб максимально здешевити нерухомість, проектують однакові будівлі без обробки.

В Україні ж в період цього літа будівництво в країні впало на 16,1%. Про це свідчать дані Державної служби статистики України.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу