Ще дві авіакомпанії відновили польоти в Бориспіль

Поділитися:

21 червня після 3-місячної перерви авіаперевізники Ryanair і Swiss відновили регулярні польоти до Києва. Ryanair перевіз перших пасажирів з Барселони, Swiss – з Цюріха.

У червні ірландський лоукост буде літати за трьома маршрутами в Україні – з Барселони, Мадрида і Берліна до Києва по два рази в тиждень. Запуск рейсу Краків-Київ поки переноситься через заборону польської влади на польоти з України та інших країн до 30 червня.

До кінця літнього сезону компанія Ryanair планує відновити тільки половину зі своїх попередніх українських маршрутів, проте розраховує почати польоти з міст Італії до Києва, Львова, Одеси та Харкова. Відповідний дозвіл авіакомпанії видали італійські авіаційні влади ENAC.

Авіакомпанія Swiss спочатку буде літати між Києвом і Цюріхом 1 раз в тиждень по неділях. З липня перевізник планує збільшити частоту до двох рейсів на тиждень.

Пасажирам перед покупкою авіаквитків слід враховувати можливу зміну розкладу польотів, а також обмеження на в’їзд іноземців в інші країни, які вже введені або можуть бути продовжені або введені в майбутньому.

Нагадаємо, що рада Європейського союзу вирішив допомогти своїм авіакомпаніям і залізницям побороти кризу від карантину.

У понеділок, 25 травня, Рада прийняла тимчасову поправку до правил про повітряне сполучення. Вона була прийнята для підтримки авіакомпаній і аеропортів в зв’язку з різким скороченням повітряного руху.

Раніше повідомлялося, що з 1 липня авіакомпанія Turkish Airlines відновлює свої рейси в Київ, Львів та Одесу.

Новий розклад Turkish Airlines передбачає рейси зі Стамбула в Київ 10 раз в тиждень, в Одесу – сім разів на тиждень і Львів – п’ять разів на тиждень. Рейси до Харкова, Херсон і Запоріжжя авіакомпанія поки не анонсувала.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу