Програму співпраці з МВФ переглянуть

Поділитися:

Під час засідання Ради Національної служби безпеки та оборони України Денис Шмигаль, прем’єр-міністр, зазначив, що незабаром відбудеться перегляд програми stand by, згідно з якою в рамках співпраці Україні планується виділення траншу у розмірі 700 мільйонів доларів.

На лютий 2022 року призначено перегляд програми співпраці з Міжнародним валютним фондом, з яким вже зараз активно ведуться роботи міністерств з відповідної місії. Глава Кабміну додав і те, що Україна має намір надалі продовжувати співпрацювати з МВФ щодо майбутніх програм.

Нагадаємо, що останній на сьогоднішній день перегляд програми відбувся 22 листопада 2022 року. Тоді Рада МВФ схвалила виділення Україні траншу в рамках stand by у розмірі 700 мільйонів доларів, а також було ухвалено рішення продовжити дію програми до червня (включно) 2022 року.

Раніше ми писали вже, що Кабінет Міністрів України готує нову програму співпраці з Міжнародним валютним фондом, яка має розпочатися після закінчення терміну дії чинної програми stand by.

Також ми повідомляли про перші підсумки засідання РНБО, яке відбулося 24 січня 2022 року на тлі загрози нападу Росії на Україну.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу