Пенсійний фонд виплатив пенсіонерам більш 39 млрд. грн

Поділитися:

Днями Пенсійний фонд повністю виплатив українцям їх пенсії за липень. Всього в зазначений місяць було видано 39,2 мільярда гривень.

За відомостями Пенсійного фонду, пенсійні виплати були завершені згідно з графіком. При цьому, напередодні було додатково профінансовано 2,6 мільярда гривень.

Відзначимо, що раніше 1,6 мільярда гривень було виділено на пенсійні платежі. З початку цього місяця була профінансована соцдопомогу на 35,1 мільярда гривень.

Раніше повідомлялося, що після того, як з 1 липня 2020 року в Україні підвищили рівень прожиткового мінімуму, пенсії працюючих пенсіонерів не збільшилися. Це пов’язано з тим, що для таких людей діє інша система нарахування виплат.

Також ми повідомляли, що уряд оголосив про чергове підвищення пенсій, яке заплановане на березень 2021 року. В результаті підвищення пенсіонери зможуть отримувати в середньому на 15 відсотків більше. Чиновники планують збільшити орієнтовну суму пенсій, а не суму, яку отримує українець. Наприклад, можливі понаднормові бонуси, підвищення рівня прожиткового мінімуму або наявність повного досвіду.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу