Пенсійний фонд виділив 1,6 млрд. грн. на пенсії

Поділитися:

На пенсійні виплати було направлено 1,6 мільярда гривень. З початку поточного місяця було профінансовано виплат на 35,1 мільярда гривень.

За відомостями Пенсійного фонду України, зазначена сума становить 89,3 відсотка від потрібного місячного обсягу грошей. Тобто, недобір склав 2,5 мільярда гривень.

Разом з тим чиновники стверджують, що це вже прогрес, так як, сума недобору на 1 мільярда менша, ніж минулого місяця. Тоді не вистачало 3,4 мільярда гривень.

Поліпшення ситуації можна пояснити тим, що в країні був жорсткий карантин, економіка практично зупинилася, і Пенсійний фонд отримував колосальні недонадходження. Однак в червні ситуація статі на поліпшення, і незабаром країна вийде на планові річні показники.

Нещодавно ми повідомляли, що після підвищення прожиткового мінімуму в Україні з 1 липня 2020 року пенсії працюючих пенсіонерів не збільшилися. Це пов’язано з тим, що для таких людей існує інша система розрахунку платежів.

Також ми інформували, що в Україні розмір страхового стажу практично не впливає на розмір пенсій, а тільки дає українцям право на пенсію. В даний час в країні існує певна формула для розрахунку пенсійних виплат.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу