Пандемія сприяє випуску екологічних автомобілів

Поділитися:

Пандемія коронавірусу позитивно вплинула на сферу виробництва екологічно чистих автомобілів в державі. Про це свідчать дані IHS Markit.

Підвищене зростання виробництва даного типу машин на полях Європи фіксується за станом на 2020 рік. Вказується, що завдяки пандемії в деяких сферах став збільшуватися раніше обмежений попит на продукцію серед приватного сектора.

І якщо раніше економічна криза сильно вдарила по всіх сферах діяльності, то на цей час ситуація стала дещо поліпшуватися і європейські автовиробники стали активно наздоганяти в цьому питанні Китай.

Після рекордного спаду у квітні ділова активність у сфері виробництва машин стала збільшуватися. Найбільш виражено це спостерігається стосовно до так званих електромобілів.

Однак наразі експерти говорять про те, що поки що точних прогнозів на майбутнє робити не можна, адже ніхто не знає, як саме буде поводити себе пандемія.

Нагадаємо, що згідно зі свіжою статистикою, в Німеччині під час пандемії коронавірусу зросла кількість проданих електромобілів.

В цілому вони зайняли понад 15% від усього ринку. Уже відомо, що до 2040-го року провідні автоконцерни світу перестануть випускати автомобілі з моторами внутрішнього згоряння, оскільки такі стандарти ЄС в сегменті екології.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу