НКРЕКП оштрафувало “Лубнигаз”

Поділитися:

На 102 тис. грн був оштрафований “Лубнигаз”. Хоча спочатку планували покарати компанію на 850 тис. грн. Про це повідомили у випуску новин “Першого Ділового” телеканалу.

Відомо, що НКРЕКП прийняло таке рішення через недотримання вимог законодавства та порушення ліцензійних умов після перевірки підприємства.

Так, підставою для аудиту стали численні звернення громадян міста, які заявляли про припинення розподілу природного газу та здійснення неправомірного визначення річної замовленої потужності.

Також “Лубнигаз” повинні до 25-го березня надати Нацкомісії письмові пояснення і документи, що підтверджують відповідність системи газопостачання житлового будинку, проектну та виконавчо-технічну документацію.

Нагадаємо, що «Центренерго» можуть оштрафувати на суму 850 тисяч грн у зв’язку з порушенням ліцензійних умов щодо необхідного обсягу резервів палива, призначеного для виробництва електроенергії.

Раніше повідомлялося, що Нацкомісія з держрегулювання в сфері енергетики та комунпослуг схвалила інвестиційну програму НЕК «Укренерго» на цей рік в 4,33 млрд гривень. Регулятор підтримав відповідний проект постанови, інформує прес-центр «Укренерго».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу