Нардепи вирішили перевірити тарифи на енергоносії через КСУ

Поділитися:

Народні депутати України вирішили перевірити тарифи на енергоносії через КСУ. Таким чином парламентарі захотіли встановити справедливі ціни для українських споживачів, як прокоментував таке звернення один з нардепів.

Джерело заявило, що на цю мить за занадто завищені тарифи в енергетиці ніхто не несе належної юридичної відповідальності.

Тому нардепи хочуть з’ясувати, чи чисті на руку ті, хто стверджує ці тарифи. Оскільки на цей час вся вугільна галузь в складі Енергоатому, Укренерго, облгазів та Трансгазу – вже в колосальних боргах.

Сьогодні запитай: а хто відповідає за той безлад, який є в комуналці, в енергетиці – і ніхто не скаже – я. Тому Кабмін буде говорити – незалежний регулятор, регулятор буде говорити, що ні», – вказав на проблему нардеп.

Нагадаємо, що Конституційний суд в Україні по нашим же законам виявився вище за всіх. І це перетворилося у велику проблему для всіх гілок влади.

За словами міністра юстиції, КСУ поставлений над усіма іншими гілками влади. Кожну з них він може позбавити повноважень.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу