“Нафтогазу” затвердили фінансовий план

Поділитися:

У Новий рік – з новим прибутком і …. новими зарплатами. Чиновники затвердили новий фінансовий план Нафтогазу на 2021 рік. Про це повідомили у випуску новин “Першого Ділового” телеканалу.

Згідно з документом, підприємство очікує отримати 112 млрд гривень чистого доходу від реалізації продукції. При цьому чистий прибуток компанії може скласти 11,49 млрд, виплати на користь держави – 58,13 млрд.

Втім, куди цікавіше і інший пункт фінансового плану – в якому йдеться про чергове підвищення зарплат. Тому, вже в 2021-му вони виростуть більш ніж в 2 рази: на 56% – для членів правління, на 85% – для співробітників. Також істотно виросте і середня заробітна плата.

Відомо, що до нового документу деякі чиновники вже висловили ряд зауважень. Кажуть про неузгодженість передбаченої прибутку з недавніми збитками. Адже за дев’ять місяців року компанія отримала 17 млрд гривень збитків.

Нагадаємо, що з початку грудня почалося зростання цін на газ після того, як місяць все було відносно спокійно і ціни були на рівні жовтневих. НАК «Нафтогаз України» оприлюднила нову оптову вартість «блакитного палива» для всіх виробників теплової енергії. Тут маються на увазі ті постачальники, яким держкомпанія поставляє газ в рамках ПСО.

Раніше повідомлялося, що третю зарядну станцію для електромобілів відкрили в Києві. Про це заявили в прес-службі НАК «Нафтогаз». Відомо, що компанія відкрила нову станцію зарядки в аеропорту «Київ».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу