«Нафтогаз» звинуватили в рейдерстві

Поділитися:

ТОВ «Кременчукгаз Постачання» офіційно заявляє про наміри оскаржити в судовому порядку рішення НКРЕКП від 10 березня 2021 року щодо накладення штрафних санкцій на компанію.

«Вважаємо рішення Нацкомісії упередженим, оскільки під час розгляду справи державний регулятор прийняв до уваги лише принципову позицію «Нафтогазу», з ініціативи якого й відбулася позапланова перевірка ТОВ «Кременчукгаз- постачання». Ні факти, ні аргументи нашого підприємства не було враховано.

Відповідально заявляємо, що дії «Нафтогазу» від початку введення змін у функціонуванні ринку природного газу для побутових споживачів із серпня 2020 року носять антиконкурентний характер. Керівництво «Нафтогазу» проводить агресивну політику, своїми маніпулятивними діями захоплюючи ринок постачання газу в Україні, вводячи в оману та паніку побутових споживачів природного газу», – заявили у компанії.

За словами представників товариства, прикладом такого непомітного для  населення рейдерства стали вже кілька газопостачальних компаній в різних регіонах України, які роками обслуговували сотні тисяч споживачів.

Нагадаємо, що керівництво НАК «Нафтогаз України» заявляє, що підготувалося до сценарію добудови та запуску російського трубопроводу «Північний потік-2»

Раніше повідомлялося, що майже 3,5 мільярда гривень отримає «Нафтогаз» від «Укртрансгазу». Відповідне рішення прийняв Північний апеляційний госпсуд. Загальний обсяг позовних вимог «Нафтогазу» склав більше 5 млрд гривень, в тому числі – 2 мільярди основного боргу. Апеляційний суд задовольнив вимоги, але частково – на 3,4 млрд.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу