Нафтогаз змінює алгоритми продажу газу населенню

Поділитися:

Газ для населення планується продавати через державні Ощадбанк і ПриватБанк. У відділеннях банків можна буде скласти договір з 1 липня 2020 року. Про такі наміри заявили в “Нафтогаз України”.

Глава ТОВ “Газоснабдітельная компанія” Нафтогаз України “Максим Рабинович заявив, що договори з найбільшими банківськими мережами та найбільшим поштовим оператором” Украпочта “вже складені.

За словами Рабиновича, компанія не планує відкривати спеціалізовані центри обслуговування, а буде працювати через підрядників і агентські мережі.

“Це великі банківські мережі, великі поштові мережі, це ті роздрібні точки, які вже мають певний трафік клієнтів. І клієнтові буде зручно, наприклад, коли він піде вирішувати банківські питання, забрати посилку або відправити лист – заодно вибрати вигідний тариф на газ“, – сказав Рабинович.

Нагадаємо, що в першому кварталі 2020 року консолідований чистий прибуток групи Нафтогаз склала «всього» 3200000000 грн – і це в п’ять разів менше, ніж за аналогічний період минулого року. Про це повідомляється на сайті холдингу. Серед причин називають кризу, викликану Covid-19, а також зміни в макроекономічному середовищі з різким падінням цін на газ.

Раніше повідомлялося, що в «ПриватБанку» обнуляют кредитки і блокує рахунки пенсіонерам. Зі скаргою на банк звернулася одна з клієнток установи, якої не вдалося не здійснити міжнародний переказ валюти, повідомляє Міністерство фінансів України.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу