На небанківському ринку з’явилися нові учасники

Поділитися:

Український небанківський фінансовий ринок поповнився відразу чотирма новими учасниками. Про це повідомляє Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг Національного банку України в рамках свого засідання від 27 листопада.

Так, в рамках свого засідання Комітет вніс до відповідного реєстру та видав ліцензію ТОВ “Фінансова компанія Бі.мані”, ТОВ “Кредити готівкою”, ТОВ “Імпорт карс лізинг”і ТОВ “Лід лізинг”.

Відомо, що на цей час стартовий капітал перших двох підприємств дорівнює 5 млн гривень. У розпорядженні ТОВ “Імпорт карс лізинг” знаходиться двадцять тисяч гривень, а компанія ТОВ “Лід лізинг” має десять тисяч гривень.

Нагадаємо, що будь-які фінансові операції в українських банківських структурах з 1 грудня можна здійснити за допомогою електронного цифрового паспорта, для якого знайшлося місце в додатку «Дія».

Як уточнив експерт, цифровий паспорт повністю заміняє документ з паперу або з пластику. Але підробити його набагато важче, ніж паперовий або навіть пластиковий аналог.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу