Мінфін до кінця року вийде на 100% бюджету

Поділитися:

До кінця року Україна вийде на 100-відсоткове виконання державного бюджету.

У Мінфіні уточнили, що по початку був дефіцит бюджету в 40 мільярдів. Після роботи податкової служби по боротьбі зі схемами відшкодування витрат та ухилення від сплати податків Україна досягла 11 мільярдів гривень, що дає розуміння, що Мінфін досягне 100-процентного результатів під кінець року.

Також в Мінфіні уточнили, що з початку літа відомство знизило прогнози стосовно доходів, що призвело до дефіциту. Однак все одно було недонадходження. Тоді ще ніхто не розумів, наскільки сильно коронакріза вдарить по країні і економічному стану.

Не так давно ми писали, що в Кабінеті міністрів України збираються покрити поточний дефіцит державного бюджету новим масштабним кредитом на суму в 250 млн євро. Відповідні кредитні зобов’язання України збирається взяти на себе в рамках угоди з компанією «Cargill Financial Services International, Inc», як сказано в постанові з боку уряду.

Ми також повідомляли, що Рахункова палата заявила, що план витрачання коштів з держбюджету в період з січня по червень 2020 роки не виконано. Йдеться про 51 мільйон гривень, а в процентному відношенні це 9,5 відсотка. Чи

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу