Мінекономіки займеться постачальниками живих квітів

Поділитися:

Міністерство з розвитку економіки і сільськогосподарської діяльності України займеться постачальниками живих квітів. Про це повідомляє прес-служба міністерства.

Відзначимо, що мова йде про розслідування з боку міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі (МКМТ), яка заявила про регулярний незаконний імпорт в Україну свіжозрізаних троянд.

Повідомляється, що тепер певні заходи будуть вживатися по відношенню до всіх експортерів, не залежно від країни першоджерела троянд.

Як говориться в повідомленні міністерства, за підсумками спеціального розслідування, держава прийняла рішення впритул зайнятися блокуванням незаконного імпорту.

За результатами розгляду заяви про проведення спеціального розслідування щодо імпорту в Україну зрізаних свіжих троянд незалежно від країни походження та експорту, комісія визначила почати розслідування“, – йдеться в повідомленні.

Поки що додаткові подробиці за цією справою невідомі.

Як повідомлялося раніше, державне підприємство «Система електронних торгів арештованим майном» успішно організувала продаж близько дев’яти собак, які стали своєрідним лотом за борги їх колишніх господарів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу