Мільйонні зарплати, нерухомість і рукоприкладство – як живуть менеджери «Укразалізниці»

Поділитися:

В АТ «Укрзалізниця» топ-менеджери і колишні співробітники підприємства продовжують радувати публіку скандалами і корупційними приводами, які поступово розкривають ЗМІ. Так, нещодавно позбавлений посади директор з розвитку бізнесу компанії Андрій Рєзанцев відмітився своєю неоднозначною декларацією, яка налічує елітну нерухомість і великі грошові виплати, повідомляє 368.media.

Відзначимо, що чиновник був звільнений з компанії за побиття жінки. Проте, не дивлячись на схильність до насильства, в компанії Рязанцев добре набив собі кишені за рахунок своєї посади на підприємстві.

Більш того, незважаючи на нібито своє офіційне звільнення, в мережу потрапили кадри з останніх нарад компанії, на яких Рязанцев все ще присутній. Йдеться про нараду від 26 травня, знімки з якої нещодавно опублікував у своїй соціальній мережі один з членів правління.

На даний момент в декларації Рязанцева записані півтора мільйона гривень готівкою і ще 700 тисяч гривень на банківському рахунку, однак його декларація за 2018 рік викликає багато питань, так як судячи з її пунктів, на той моменту у тодішнього директора ще не було ні машини, ні іншої нерухомості.

Зараз більшість ділянок нерухомості Рязанцева оформлені на його дружину. А це, як елітні хороми в Івано-Франківську, так і приватні ділянки площею в 990 кв. м.

Як повідомлялося раніше, українські журналісти викрили голову Служби безпеки України Івана Баканова у веденні секретного бізнесу на території Іспанії, тоді як займати державну посаду і одночасно вести особистий бізнес за законом країни – заборонено.

Нинішній глава СБУ Іван Баканов є не тільки начальником правоохоронного органу України, а й займає керівну посаду в іспанській фірмі «Nueva Tierra Verde Sociedad Limitada».

Читайте також
22 Травня 2024 року - 10:41
У Комітеті з питань економічного розвитку під керівництвом Голови Комітету...
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила