Комуналка для українців почала зростати

Поділитися:

Дуже скоро українці побачать оновлені платіжки — в них повинні з’явитися нові суми по абонплаті за холодну, а також гарячу воду, а до того ж за вивезення сміття, опалення. Сума повинна збільшитися на 110-112 гривень. Це середній показник, він буде залежати від декількох факторів — регіону, наявності лічильників, кількості зареєстрованих у квартирі мешканців, метражу тощо.

Підвищення тарифів планувалося раніше, однак через карантин кілька разів відкладалося. Верховна Рада України запропонувала відтермінувати введення абонплати до 1.01.2021 року. Граничний розмір абонплати був визначений в Кабміні — він буде залежати від прожиткового мінімуму.

Раніше повідомлялося про подорожчання комуналки з 1 жовтня 2020 року. Малося на увазі, що ціна на газ може змінюватися буквально щомісяця. Вказується, що вартість «блакитного палива» може рости як в бік зростання, так і в бік зменшення.

Також ми писали й про те, на що витрачають гроші українці. Серед основних статей витрат – продукти харчування і комунальні платежі.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу