Кабмін виділив мільйони на рекламу вакцинації

Поділитися:

Кабінет міністрів прийняв постанову про необхідність виділення 25 млн грн з бюджету на рекламу вакцинації від COVID-19 на телебаченні. Зазначається, що кошти будуть передані у розпорядження Міністерства культури і інформаційної політики. Розробку контенту координуватиме Міністерство охорони здоров’я, повідомив глава відомства Віктор Ляшко.

«Вдячний уряду за підтримку моєї ініціативи для просування вакцинації на телебаченні, адже реклами в рамках соціальної квоти — недостатньо для масового інформування українців. Тому сьогодні ми інвестуємо в рекламу, щоб ще раз пояснити і переконати українців захищати себе від коронавірусу саме завдяки вакцинації», — пояснив Ляшко.

Відзначено, що у період із березня по серпень 2021 року в межах соціальної квоти і партнерства на телебаченні розміщено 6 відеороликів з інформацією про вакцинацію від COVID-19. Відтак, за цей час тема вакцинації охопила 19,3 млн, або 71% телеаудиторії українців старших 18 років.

Раніше ми повідомляли, що в Україні схвалено вакцинацію дітей, старших за 12 років. Таке рішення прийняла спеціальна технічна група експертів, що займаються питаннями імунізації. Щеплення робитимуть лише однією вакциною проти коронавірусу — Pfizer.

Також ми писали про те, що в ОП дали розпорядження вакцинувати українських вчителів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу