Кабмін скоротив субсидії більш ніж на 700 тис. гривень

Поділитися:

У Кабінеті міністрів України прийняли рішення про скорочення витрат на субсидії. У порівнянні з планами на 2020 рік, на 2021 заплановано на 757 тис. гривень менше. Все вивільнені кошти було вирішено перенаправити, причому теж в соціальному сегменті. Їх використовуватимуть для розробки та впровадження в життя програми з трудової та професійної, а також соціальної реабілітації українців з інвалідністю.

Про таку заміну йдеться в розпорядженні Кабміну №1177-р від 28 вересня поточного року. Зокрема, відзначено, що скорочення коштів, що виділяються з бюджету, торкнеться програм по сплаті послуг ЖКГ, а також придбання твердого та іншого палива для печей і скрапленого газу.

Раніше повідомлялося про тотальну перевірку всіх тих, хто отримує, а також тільки планує подавати документи на отримання соцдопомоги. В Україні в останні місяці виявлено багато порушень в оформленні документів, в результаті чого одержувачами соцдопомоги стали люди, які аж ніяк не потребують.

Також ми писали про те, що у 2021 році десятки тисяч українських сімей зможуть розраховувати на доступну іпотеку. В уряді планують докапіталізувати нову структуру, яка зможе надавати іпотечні кредити, а також фінансовий лізинг і кредити під будівництво житла.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу