Кабмін розгляне важливі питання на засіданні

Поділитися:

У порядку денному засідання Кабінету міністрів на сьогодні, 8 липня, заплановано внесення змін до бюджету Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття на 2020 рік.

Міністерство оборони представить на розгляд уряду проект постанови про внесення змін до порядку проведення військової підготовки громадян України за програмою підготовки офіцерів запасу.

Міністерство внутрішніх справ пропонує затвердити додатки до документів щодо демаркації українсько-словацької ділянки державного кордону.

У МЗС планують призупинити дію Меморандуму між Кабінетом міністрів України і урядом Російської Федерації про співробітництво в боротьбі з тероризмом.

Нагадаємо, що вступив в силу наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України “Про затвердження Порядку надання допомоги по безробіттю, у тому числі одноразової її виплати для організації безробітним підприємницької діяльності» від 6 квітня 2020 р № 624.

В період проведення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної інфекції, допомога по безробіттю призначається з першого дня після надання статусу безробітного.

Раніше повідомлялося, що служба зайнятості України спростила реєстрацію безробітних в центрах зайнятості. На сьогоднішній день для реєстрації необхідно тільки заповнити дві заяви і переслати їх електронною поштою або покласти їх в ящик для кореспонденції.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу