Кабмін пояснив, чому Україна відстає від Польщі

Поділитися:

Заступник міністра економіки України заявив, що завдяки багатомільярдної допомоги Європейського союзу, економіка Польщі нарощує відрив від української.

“Ми можемо дуже багато дивитися на Польщу, я особисто заздрю ​​певною мірою, але треба пам’ятати, що Польща на сьогоднішній день отримує мільярдні трансферти з Європейського Союзу на розвиток своєї інфраструктури. А ми програму” Велике будівництво “ведемо на свої кошти … Ми це робимо своїм коштом, Польща це робила і робить далі коштом Євросоюзу “, – заявив чиновник.

Заступник міністра заявив, що Україна рухається повільніше, тому що “ми свого часу на початку 90-х” посковзнулися “з європейською інтеграцією. Зараз це все створює проблеми”.

Нагадаємо, що в період з січня по червень 2020 року посольства Польщі видало українцям 270 360 віз. Показник менше на 44,2 відсотка, ніж за перше півріччя 2019 року.

За відомостями Міністерства закордонних справ Польщі, країна видала громадянам України 269 тисяч 875 віз типу D. Також наші співвітчизники отримали 485 шенгенських віз (тип С).

Раніше повідомлялося, що в світі з’явилася ще одна компанія з виробництва електромобілів – ElectroMobility Poland (EMP). Компанія зробила заяву про створення бренду Izera і показала кілька моделей, які вийдуть під цією маркою.

Нове авто – це кросовер і хетчбек С-класу. Їх дизайном займалася компанія Torino Design.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу