Джефф Безос покине пост глави Amazon

Поділитися:

Один з найбагатших людей світу і за сумісництвом головний виконавчий директор однієї з найуспішніших фірм по інтернет-продажам “Amazon.com Inc.” Джефф Безос оголосив про те, що незабаром може полишити свою посаду. Про це американський бізнесмен повідомив особисто для ЗМІ.

За словами бізнесмена, це може статися вже в третьому кварталі 2021 року. Цікаво, що таку скандальну заяву Безос зробив в рамках презентації фінансових показників компанії за четвертий квартал 2020 року.

Для фірми вони виявилися рекордними. Зокрема, вперше виторг компанії в річному значенні перевищив позначку в 100 млрд доларів.

Також повідомляється, що “Amazon.com Inc.” відзначилася рекордним прибутком протягом третього кварталу 2020 року.

При цьому Безос заявив, що попри те, що полишить посаду виконавчого директора, роль виконавчого голови ради директорів при компанії – все ще залишиться за ним.

Нагадаємо, що у 2021 році Ілон Маск став найбагатшою людиною у світі у 2021 році, обігнавши за цим показником свого одвічного конкурента Джефа Безоса.

На цей час власник Amazon – Джеф Безос, розмістився на другому місці, тоді як Маск фактично за один тиждень нового року зайняв свій п’єдестал.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу