ДТЕК не дають реструктуризацію

Поділитися:

Компанія українського олігарха Ріната Ахметова ДТЕК “Енерго” не змогла дійти до єдиного консенсусу в питанні реструктуризації заборгованості зі Спеціальним комітетом власників облігацій і банків-кредиторів. Про це йдеться на офіційному сайті компанії.

Відзначимо, що мова йде про близько 35% непогашеної основної суми боргу по єврооблігаціях. Борг потрібно погасити до 2024 році зі ставкою в 10,75%.

В даний час група не дійшла згоди із спеціальним комітетом власників облігацій і спеціальним комітетом банків-кредиторів про реструктуризацію“, – йдеться в повідомленні компанії.

Компанія зазначає, що на даний момент діалог з цього питання триває. Важливо сказати, що в поточних реаліях основним фінансовим радником компанії є Houlihan Lokey і Latham & Watkins LLP.

Нагадаємо, що в «ДТЕК Енерго» вже заявили про мільярдні збитки, які отримала компанія за період першого кварталу 2020 року. Сума фінансових втрат становить 7,5 млрд. Грн.

Тільки лише за перші три місяці діяльності поточного року кількість функціонуючих блоків ДТЕК скоротилася до 16 об’єктів, тоді як в 2019 році з боку ДТЕК Енерго працювало 27 енергоблоків.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу