Депутати не підтримали скорочену процедуру виділення грошей на інфраструктуру

Поділитися:

Депутати не підтримали скорочену процедуру розгляду законопроекту, який пропонує виділити 2,5 мільярди гривень на дороги, національну авіакомпанію та інфраструктуру. Про це інформує телеканал «Перший Діловий».

Спочатку спікер Ради Руслан Стефанчук заявив, що документ вже включений до порядку денного. А тому голосуватимуть лише за визнання його невідкладним і скорочення наполовину строків.

Однак, в результаті Рада провалила голосування. Рішення підтримали 224 нардепи. Під час виступу деякі депутати заявили, що законопроект має бути знятий з розгляду через недотримання строків. Дехто вважає, що у документі чимало непотрібних пунків – як-от, щодо створення національного перевізника, який може стати черговою корупційною годівницею в країні.

Раніше ми повідомляли, що Україна побудує об’їзну дорогу на Одещині в обхід території Молдови. У Службі автомобільних доріг Одещини заявили про початок підготовчих робіт на ділянці.

Також ми писали, що СБУ не дала вкрасти 3 млрд гривень на будівництві Подільського мосту. Схема вже є традиційною для українських чиновників: штучне завищення вартості робіт.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу