«Азовсталь» просить суд скасувати тарифи на перевезення залізної руди

Поділитися:

Олігархи – проти держави. Комбінат «Азовсталь» з групи Метінвест просить скандальний окружний суд Києва скасувати наказ про підвищення тарифів на перевезення залізної руди залізницею. Бо вважає, що документ ухвалили з численними порушеннями. Про це повідомляють журналісти «Першого Ділового» телеканалу.

У відповідь суд відкрив провадження. Там повідомили, що позов буде розглядатися за правилами спрощеного виробництва без повідомлення сторін. Що не є дивним, – зазначають експерти. Адже Окружний адміністративний суд уже давно прославився як один з найкорупційніших в Україні, який ухвалює несправедливі рішення.

Саме він визнав незаконною націоналізацію Приватбанку та експертизу НАБУ, яка встановила збитки у 18 мільярдів від формули Роттердам плюс, а ще поновив спійманого на корупції Романа Насірова. А очолює ОАСК не менш скандальний Павло Вовк, фігурант записів, оприлюднених НАБУ. На них фактично людина із його голосом закликає до державного перевороту.

Нагадаємо, що швидкість перевезень вантажів «Укрзалізницею» може знизитися. Причина – ремонт доріг на ділянках міжнародних переходів на заході України.

У компанії відзначили, що модернізація шляхів стала можливою завдяки відновленню ритмічного постачання запчастин. Триватиме ремонт в жовтні-листопаді.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу