60 містам України загрожує зрив опалювального сезону

Поділитися:

Десятки українських міст опинилися в небезпеці через загрозу зриву опалювального сезону. Про це повідомляє пресслужба державної компанії НАК “Нафтогаз” України.

Повідомляється, що на цей час такий ризик загрожує приблизно 60 українським містам. Так сталося через велику заборгованість виробників тепла перед компанією.

Зокрема, в “Нафтогазі” дорікнули 98 українських компаній в не виконали своїх боргових зобов’язань. Через це прийдешній опалювальний сезон для українців наразі перебуває під великим питанням.

«Компанія очікує від виробників тепла такого ж відповідального ставлення до своїх зобов’язань перед клієнтами і вимогами законодавства», – заявили в “Нафтогазі”.

Нещодавно в державній компанії НАК «Нафтогаз» України представили своє бачення на проблему заборгованості на ринку газу. У компанії вважають, що державний регулятор НКРЕКУ не в достатній мірі виконує свої зобов’язання.

Тим часом в Україні компанії-монополісти ринку газу, підвладні вітчизняному олігархові Дмитру Фірташу, приховали підвищення цін на газ для споживачів.

Читайте також
22 Травня 2024 року - 10:41
У Комітеті з питань економічного розвитку під керівництвом Голови Комітету...
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила