Названа найпривабливіша для мігрантів країна в 2020 році

Поділитися:

Найпривабливішою країною для трудових мігрантів у 2020-му році стала Канада. Про це йдеться у спільному дослідженні компаній BCG та The Network під назвою «Аналіз глобального ринку талантів – фізичного та віртуального», повідомляють журналісти телеканалу “Перший Діловий“.

Сполучені Штати посіли друге місце, а замкнула трійку лідерів Австралія. Картину сильно змінила пандемія коронавірусу, стверджують автори проекту. З огляду на неї торік люди стали їхати передусім у ті країни, що найкраще протистоять поширенню хвороби. Так, іще 2018-го Канада була в рейтингу робочої привабливості шостою. Тоді як лідерські позиції обіймали США, Німеччина та Велика Британія.

За нових реалій покращили свої позиції Канада, Австралія та Японія. А ще у топ-10 додалося двійко новачків – Сінгапур і Нова Зеландія. Натомість Європа позиціями поступається. На дві сходинки – на 4-те й 9-те місця – опустилися Німеччина та Франція. А Італія з Іспанією взагалі випали з десятки.

Раніше ми повідомляли, що через карантин у зв’язку з пандемією коронавірусу сталися зміни у процесах трудової міграції.

Також ми писали, що в Україні планують законодавчо зобов’язати трудових мігрантів звітувати в деклараціях про доходи. Про такі наміри розповіли у Державній податковій службі України.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу