ЦНАПи будуть функціонувати за новою системою

Поділитися:

Президент України підписав відповідний закон № 943-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації мережі та функціонування центрів надання адміністративних послуг, які надаються в електронній формі». Відомо також, що ВРУ схвалила його ще 3 листопада поточного року.

Головна ідея, яка втілена в реальність — помітне поліпшення якості адміністративних послуг, які надаються громадянам України у форматі онлайн. Тим часом українцям гарантують збереження всіх персональних даних — це один з тих моментів, які були чітко обумовлені на етапі запуску електронних послуг.

Також закон передбачає можливість для ЦНАПу мати власну символіку, але при цьому вони можуть використовувати спеціальний значок «Центр Дії».

Раніше повідомлялося про те, що Канада допомогла Донбасу з мобільними ЦНАПами. По всіх населених пунктах Луганської та Донецької областей, контрольованим Україною, почали курсувати пересувні центри надання адміністративних послуг, так звані ЦНАПи. Крім них територіальні громади Донеччини й Луганщини збагатилися автомобілями та мобільними кейсами надання адміністративних послуг.

Також нагадаємо, що Рада хоче розширювати мережу ЦНАПів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу