«Укравтодор» відзвітував, що відремонтував понад 2 тисяч кілометрів доріг

Поділитися:

У Державному агентстві автодоріг України відзвітували про виконання великого комплексу ремонтних робіт. Йдеться про 2 тисячі кілометрів українських доріг, які були повністю відновлені з початку року. Однак це ще не все: зараз проводяться роботи по відновленню вирівнюючого шару — це ще близько восьмисот кілометрів.

Серед лідерів за кількістю відремонтованих доріг — Закарпатська область і Харківщина (223,5 і 221,2 км відповідно). Також досить багато доріг відремонтували в Запорізькій, Сумській і Луганській областях — це 168,8, майже 150 і 133 кілометри відповідно.

При цьому в Державтодорі говорять про те, що до кінця поточного року цифра, що позначає протяжність відновлених доріг, буде збільшена до 4,2 тис. км.

Раніше повідомлялося, що дороги на Херсонщині, між курортами, будуватимуть білоруси. Так написано в договорі підрядника з Департаментом будівництва та розвитку інфраструктури Херсонської облдержадміністрації. Відомо також, що загальна вартість робіт становить 110,49 млн гривень.

Також ми писали про те, що відтепер українці можуть написати скаргу на погані дороги в поліцію. Там відзначили, що такі питання, як відсутність розміток, дорожні ями, погана видимість знаків — це адміністративне порушення. При цьому уточнили, що департамент безпеки дорожнього руху функціонує з 2017 року.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу