У США вирує шторм: є загиблі

Поділитися:

За інформацією ВВС, тропічний шторм Ісайя пронісся через Сполучені штати Америки на узбережжі Атлантики, забрав життя п’ятьох людей.

Відомо, що двоє загинули в результаті торнадо в парку мобільних будинків в Північній Кароліні, а ще троє – в Нью-Йорку, Делавері та Меріленді.

На сьогоднішній день Ісайя досяг південно-східної Канади і трансформувався в посттропічний циклон. Однак, минулого тижня шторм вдарив по Пуерто-Ріко, Гаїті та Домініканській республіці. Тоді загинули, принаймні, дві людини. Крім цього, негода знищила будинки, викорчувала дерева, а також викликала повені і зсуви.

Нагадаємо, що сильні зливи і паводки на річках Бангладеш привели до стихійного лиха. За останніми даними, загинуло 54 людини, а постраждали від стихії налічується понад 2,4 мільйона осіб.

У міністерстві надзвичайних ситуацій країни заявили про пошкодження доріг і населених пунктів. Знищені посіви, а дощі не припиняються. Влада Бангладеш побоюються повторення паводків ще в 23 адміністративних округах.

Раніше повідомлялося, що в Херсоні пройшли сильні зливи, які повністю залили проїжджу частину. Експерти вказують, що причиною затоплення стало масове бетонування «лівневок» під час нового будівництва доріг, тому подібні ситуації тільки посиляться.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу